(MP) The day that I am waiting for..:))

Date : May 26′ 10

Hm, sudah akhir Mei aja nih…How time flies..…Ada 2 hari yang gue tunggu di akhir bulan Mei ini..Yang pertama, tgl. 28 Mei besok yang merupakan libur long weekend n juga bertepatan dengan ulang tahun abang pertama gue..

N alasan kedua gue nunggu akhir Mei ini (31st of May for exact..) adalah karena selain terima gaji, juga akan terima tambahan “Vitamin B” dr kantor…Alhamdulillah, rezeki emang ga kemana deh…:))

Jadi, just wanna say “Welcome End of May, The day that I am waiting for…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s